Is there a problem with the site?

questions/announcements

Moderators: mugs, QRS, Tinka

Post Reply
User avatar
vimmers
Master Chatter
Master Chatter
Posts: 10627
Joined: 15 Mar 2002 15:10
Location: denmark

Re: Is there a problem with the site?

Post by vimmers » 16 Jan 2009 12:10

just wait a couple of days ff shall first recognize that u upgraded
rgs vimmers
hit f5 often in the forum

User avatar
Jenni
Senior Member
Senior Member
Posts: 1211
Joined: 11 Feb 2007 04:21
Location: Aotearoa

Re: Is there a problem with the site?

Post by Jenni » 19 Jan 2009 08:42

Sometimes the page doesn't load properly to type a post on the forum or replying to a PM - that is, I hit "post reply" for to a thread or PM and the page to type the mesage doesn't load properly. I find refreshing the page fixes it but it has been happening quite often :|

Phil
Mod
Mod
Posts: 4876
Joined: 12 Apr 2002 22:57
Location: Charlotte, NC, USA

Re: Is there a problem with the site?

Post by Phil » 25 Jan 2009 13:12

Looks like the honeymoon is over. The site is awfully sluggish today.

User avatar
Moonpooka
Chatterbox
Chatterbox
Posts: 2919
Joined: 02 Oct 2006 10:34
Location: Hemel Hempstead, UK

Re: Is there a problem with the site?

Post by Moonpooka » 25 Jan 2009 14:00

PDLambeth wrote:Looks like the honeymoon is over. The site is awfully sluggish today.
Image

:lol:

Well, it's ok for me today.. which is an unusual occurrence :wacky:
We want the finest wines available to humanity, we want them here and we want them now!

User avatar
bedazzled
Senior Member
Senior Member
Posts: 1763
Joined: 10 Jun 2003 22:21

Re: Is there a problem with the site?

Post by bedazzled » 25 Jan 2009 17:12

Back to a very slow board and having to keep logging in again. :(
A well turned bottom is a beautiful thing to behold.
A well spanked bottom is a beautiful thing to be holding.

User avatar
Gerty
Mod
Mod
Posts: 9219
Joined: 28 Aug 2001 22:55
Location: Holland

Re: Is there a problem with the site?

Post by Gerty » 25 Jan 2009 18:36

Very slow at my end :(
Oops, I did it again... Image

User avatar
Isis
Member
Member
Posts: 802
Joined: 28 Sep 2002 16:01
Location: UK

Re: Is there a problem with the site?

Post by Isis » 26 Jan 2009 18:30

bedazzled wrote:Back to a very slow board and having to keep logging in again. :(
Same here I'm afraid :cry:
Friends of Felines Rescue Centre http://www.ustream.tv/ffrc

User avatar
Jenni
Senior Member
Senior Member
Posts: 1211
Joined: 11 Feb 2007 04:21
Location: Aotearoa

Re: Is there a problem with the site?

Post by Jenni » 26 Jan 2009 19:19

slow for me too - was yesterday as well but hoped a magic wand was waved overnight.

User avatar
Moonpooka
Chatterbox
Chatterbox
Posts: 2919
Joined: 02 Oct 2006 10:34
Location: Hemel Hempstead, UK

Re: Is there a problem with the site?

Post by Moonpooka » 26 Jan 2009 23:26

It's been on and off for me alot today.. with pages not fully loading :anxious:
We want the finest wines available to humanity, we want them here and we want them now!

User avatar
MichaelP
Master Chatter
Master Chatter
Posts: 10320
Joined: 23 Aug 2001 12:52
Location: Germany
Contact:

Re: Is there a problem with the site?

Post by MichaelP » 27 Jan 2009 10:42

Have been offline Sat/Sun and most of Monday, so cannot speak for these days, but since I am back on, everything behaves normally at my end... as usual, will keep watching things...
Image

User avatar
Scottie
Master Chatter
Master Chatter
Posts: 8241
Joined: 11 Jan 2008 16:44
Location: Kassel, Germany

Re: Is there a problem with the site?

Post by Scottie » 27 Jan 2009 16:08

A little bit curious. Isn`t it?

Image
Resistance is futile

User avatar
Gerty
Mod
Mod
Posts: 9219
Joined: 28 Aug 2001 22:55
Location: Holland

Re: Is there a problem with the site?

Post by Gerty » 27 Jan 2009 16:59

Very slow at my end this moment :(
Oops, I did it again... Image

User avatar
Jenni
Senior Member
Senior Member
Posts: 1211
Joined: 11 Feb 2007 04:21
Location: Aotearoa

Re: Is there a problem with the site?

Post by Jenni » 27 Jan 2009 20:05

I could paint my nails three times over waiting for these pages to load :?

User avatar
Jenni
Senior Member
Senior Member
Posts: 1211
Joined: 11 Feb 2007 04:21
Location: Aotearoa

Re: Is there a problem with the site?

Post by Jenni » 10 Feb 2009 07:17

As mentioned in my post above, I still have problems of the page not loading properly when I reply to a post - have added a screenie so you get the idea:

Image

User avatar
Jenni
Senior Member
Senior Member
Posts: 1211
Joined: 11 Feb 2007 04:21
Location: Aotearoa

Re: Is there a problem with the site?

Post by Jenni » 12 Feb 2009 00:41

Hopefully a few days silence to my post means someone is working on it? :?

Anyway, would it be possible to have some resources for the level editor on trle? Such as the download of the programme, its associated files (updated tomb4.exe and wads) and instructions on how to install levels (for both tom and tr). Seems odd that, as this site is mainly dedicated to the level editor, there are no resources available for it.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest