Is there a problem with the site?

questions/announcements

Moderators: QRS, mugs, Tinka

Post Reply
User avatar
mugs
Admin
Admin
Posts: 13411
Joined: 28 Oct 2002 03:49
Location: Florida, USA

Re: Is there a problem with the site?

Post by mugs » 12 Feb 2009 04:15

Jenni, sorry for the delay. If your page is not loading due to the board moving slowly than we can do nothing. You, like everyone else, will just have to come back and try to post your response to a thread when things are back to normal.

Many builders are familiar with Skribblerz resource forum and in my opinion haven't felt the need to "reinvent the wheel" by establishing something similar here. I think you will find much of what you are searching for there. The link is provided in trle.net. If you still can't find exactly what you need then I would post a question about it in the Level Editor forum.
Of doggie candle fame!

User avatar
Jenni
Senior Member
Senior Member
Posts: 1134
Joined: 11 Feb 2007 05:21
Location: Aotearoa

Re: Is there a problem with the site?

Post by Jenni » 12 Feb 2009 21:06

mugs wrote:Jenni, sorry for the delay. If your page is not loading due to the board moving slowly than we can do nothing. You, like everyone else, will just have to come back and try to post your response to a thread when things are back to normal.
I'm not sure it's because the board is moving slowly - the pages loads in good speed, but only half loads, and it only occurs when I reply to a post or PM (or quote). No matter, if I'm the only one who has the problem it may be an issue with my account or at my end - same as the not staying logged in thing.

mugs wrote:Many builders are familiar with Skribblerz resource forum
I'm not a builder so didn't know that - a friend expressed interest in playing custom levels and I was trying to find the level editor to d/l from TRC - that site is a nightmare to navigate (I had better luck finding what I wanted by going to google first). Anyway, I found the links from TRC but good to know Skribblerz has the resources too.

User avatar
bene
Master Chatter
Master Chatter
Posts: 5699
Joined: 09 Dec 2002 19:45

Re: Is there a problem with the site?

Post by bene » 01 Mar 2009 18:20

Again with the long loading times and having to log on AFTER and in the middle of posting.
And that Internal Server Error message again :beadyeyes: .

2nd post on the subject and I hope this one goes through.

User avatar
Gerty
Mod
Mod
Posts: 9385
Joined: 28 Aug 2001 23:55
Location: Holland

Re: Is there a problem with the site?

Post by Gerty » 01 Mar 2009 19:01

At this side of the pond everything goes in sloooow motion as well :D
Oops, I did it again... Image

User avatar
bene
Master Chatter
Master Chatter
Posts: 5699
Joined: 09 Dec 2002 19:45

Re: Is there a problem with the site?

Post by bene » 01 Mar 2009 20:08

Everything now back to normal :2thumbsup:

I don't know what caused the server errors but to whomever fixed it, a big thank you!

QRS
Admin
Admin
Posts: 4720
Joined: 29 Mar 2005 15:37

Re: Is there a problem with the site?

Post by QRS » 01 Mar 2009 20:14

Yeah it has been slow for me too. Now it seems to be better. 500 server errors it seems.
Currently playing: Babylon Is Fallen

User avatar
Gerty
Mod
Mod
Posts: 9385
Joined: 28 Aug 2001 23:55
Location: Holland

Re: Is there a problem with the site?

Post by Gerty » 01 Mar 2009 20:45

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, service@webmailer.de and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Or I get thrown off and have to log in again.

It for sure is very fickle today... :(
Oops, I did it again... Image

User avatar
Gerty
Mod
Mod
Posts: 9385
Joined: 28 Aug 2001 23:55
Location: Holland

Re: Is there a problem with the site?

Post by Gerty » 02 Mar 2009 17:59

It is getting quite annoying to access the forum though, let alone reading posts and even more with answering them.
Oops, I did it again... Image

User avatar
bene
Master Chatter
Master Chatter
Posts: 5699
Joined: 09 Dec 2002 19:45

Re: Is there a problem with the site?

Post by bene » 02 Mar 2009 18:42

yes, answering is a crap shoot(gamble) and I now just do a quick copy.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest