Discompose Lara?

builders help builders

Moderator: eTux

Post Reply
User avatar
Franco Bula
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: 04 May 2011 21:21
Location: Spain
Contact:

Discompose Lara?

Post by Franco Bula » 18 Jul 2011 18:24

How Everybody knows,To make it credible, Sometimes Lara need to change her Meshes to do some animations like her Pistols_Anim or the Shotgun_Anim object.
My Question is: its possible to make a new ****_Anim, i mean, give lara a new Object to do some actions?
That means a lot of work in the script :uneasy:
Just open your eyes

aktrekker
Newbie
Newbie
Posts: 66
Joined: 28 Sep 2010 08:30

Re: Discompose Lara?

Post by aktrekker » 18 Jul 2011 23:41

It is not possible to make new slots.

User avatar
Franco Bula
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: 04 May 2011 21:21
Location: Spain
Contact:

Re: Discompose Lara?

Post by Franco Bula » 19 Jul 2011 17:27

Yes, but i meant if i take an existing slot, and in it put a lara with a gun mesh, then i do some animations, and after that, is there a mode to tell the script to force those animations? and obviously change lara's meshes. :hammer: :wink:
Just open your eyes

User avatar
Raymond
Mod
Mod
Posts: 4206
Joined: 23 Jun 2003 14:14

Re: Discompose Lara?

Post by Raymond » 19 Jul 2011 18:47

You can add all kind of animations in the Lara-slot and via meshswaps you can add weapons like a knife or a sword and simulate a fight with it. This will be a hell of work. You can add a gun of course, but you can´t simulate the shooting. So forget about this part., but you can customize an existing weapon-slot for your needs.

User avatar
Franco Bula
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: 04 May 2011 21:21
Location: Spain
Contact:

Re: Discompose Lara?

Post by Franco Bula » 19 Jul 2011 20:17

A ha, ok thanks, i think i got it now :2thumbsup: :2thumbsup:
Just open your eyes

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests