Raising Block 1 flows ingame

builders help builders

Moderator: eTux

Post Reply
User avatar
masha
Member
Member
Posts: 435
Joined: 16 Mar 2003 22:13
Location: Colmar, France

Raising Block 1 flows ingame

Post by masha » 12 Oct 2010 16:34

hello!

I use NGLE+TREP. I have the big problem with my RB1. The textures flow in the game - triggered, how untriggered. I have the waterfalls too, but with 256-textures and this waterfall texture is at the first place of the wad (to see in StrPix). RB2 or all the other objects are ok.

Who can help me please? :bigcry:
Image

aktrekker
Newbie
Newbie
Posts: 66
Joined: 28 Sep 2010 08:30

Re: Raising Block 1 flows ingame

Post by aktrekker » 13 Oct 2010 02:53

This used to happen all the time. It's not related to TRNG. Good news is it's easy to fix.
Find a dummy object, something you don't need in your level. Place it in one of the ANIMATING slots. The animating textures will move to that object. Just don't put it in your level.

User avatar
masha
Member
Member
Posts: 435
Joined: 16 Mar 2003 22:13
Location: Colmar, France

Re: Raising Block 1 flows ingame

Post by masha » 13 Oct 2010 09:51

I have tested this - it dont works :(
What textures must have this animating? :|
Image

aktrekker
Newbie
Newbie
Posts: 66
Joined: 28 Sep 2010 08:30

Re: Raising Block 1 flows ingame

Post by aktrekker » 14 Oct 2010 10:27

Usually when this happens it is because a waterfall texture is being put on the next object in the wad. It's a bug in tomb4.exe. By adding an extra object after the waterfall the bug will affect it instead of the object you want to use.
If you don't have a waterfall in your wad then I don't know what the problem is.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests